Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Screenshot 4
Screenshot 5
Screenshot 6
Screenshot 7
Screenshot 8
Screenshot 9
Screenshot 10
Screenshot 11

          "Experienţa dobândită în 30 de ani de activitate ne permite să furnizăm produse de o înaltă calitate. Eficacitatea este garantată de profesionalismul şi varietatea produselor noastre. Vă punem la dispoziţie cele mai bune soluţii pentru firma dvs."

                                    Cu stimă,
                                    Echipa ITD Ro Iaşi

Despre noi

International Textil Diffusion Italia şi-a început activitatea în anul 1967, prin înfiinţarea Textila Electrochimica având ca ramură de bază producţia de accesorii şi de maşini pentru industria textilă. În 1979, patronatul deschide o nouă fabrică, cu acelaşi obiect de activitate. În următorii ani afacerea depăşeşte graniţele ţării prin deschiderea de depozite în Franţa, Danemarca, Spania şi de reprezentanţe în Portugalia, Grecia, Croaţia, Polonia, Ungaria, Tunisia, SUA.

În curăţarea petelor, International Textil Diffusion deţine Nr.1 în lume şi garantează scoaterea a 95% din petele întâlnite.

International Textil Diffusion obţine în aceşti ani certificatele de calitate: CISQ, IQNET, SINCERT, ISO 9002. În 2003 ia fiinţă International Textil Diffusion Ro cu sediul în România, IAŞI.